Ervaar de christelijke zomerkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren christelijke zomerkampen voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Onze christelijke zomerkampen staan onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

Onze christelijke zomerkampen worden georganiseerd vanuit de boerderij van Siem Cnossen in het gezellige dorpje Gaastmeer. Gaastmeer ligt middenin het waterrijke Zuidwest Friesland en is een prachtige plek. De boerderij ligt pal aan het water, dus we zitten in no time op één van de vele meren. Een ideale uitvalsbasis dus voor een dag instructiezeilen of een mooie dagtocht naar een dorp of stadje.
 

Zeilkampen

Als stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ organiseren wij verschillende christelijke zomerkampen. Als je tussen de 9 en 12 jaar oud bent kun je mee op een christelijk Ketelbinkiekamp. Voor de jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud hebben we de christelijke Jeugdkampen, en voor jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud organiseren we christelijke Instructiekampen.
 

Zeilniveau

Onze schippers hebben we zelf opgeleid aan de hand van ons eigen instructieprogramma. Dit instructieprogramma is gebaseerd op meer dan 50 jaar aan zeilervaring. Wij zijn trots op het zeilniveau van onze schippers. Stuk voor stuk zijn het gepassioneerde zeilliefhebbers, en velen zijn ook buiten onze christelijke zomerkampen om veel aan het zeilen Zo geven ze bijvoorbeeld les op zeilscholen, varen ze bedrijfsuitjes of doen ze mee aan zeilwedstrijden.
 

Activiteiten

Op een christelijke zomerkamp staat het zeilen centraal, maar daarnaast doen we nog veel meer leuke activiteiten: we organiseren sport en spel, een dropping, kampvuur en onze befaamde ‘feestjes in de keuken’. Je hebt simpelweg geen tijd om je te vervelen.
 

Uniek

De christelijke zomerkampen van Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ staan bekend om hun unieke kampsfeer. Als je het eenmaal hebt ervaren is de kans groot dat je het liefst elk jaar weer terug komt. De gezelligheid, het zeilen, de vele activiteiten en het opdoen van nieuwe vrienden zorgt ervoor dat Gaastmeer zo maar eens kan gaan aanvoelen als je tweede thuis.
 

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je meer informatie over één van onze christelijke zomerkampen? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op. We staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
 

We zien je graag bij ons in Gaastmeer!