Ervaar de christelijke zeilkampen in Friesland bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren zeilkampen in Friesland voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Onze zeilkampen in Friesland staan onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

Onze christelijke zeilkampen worden georganiseerd op ‘onze’ boerderij in het mooie dorpje Gaastmeer. Dit dorpje ligt ingeklemd tussen de vele meren in Zuidwest Friesland. We zijn erg blij met onze locatie, want de boerderij ligt pal aan het water. De ideale uitvalsbasis dus voor een mooie zeilinstructiedag of een dagtocht langs de Friese dorpjes en stadjes.
 

Zeilkampen

Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ organiseert verschillende christelijke zeilkampen. Kinderen tussen de 9 en 12 jaar oud kunnen mee op een christelijk Ketelbinkiekamp. Voor de jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud hebben we de christelijke Jeugdkampen, en jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud kunnen mee op een christelijk Instructiekamp.
 

Zeilniveau

Wij zijn trots op het zeilniveau van onze schippers. Het zijn gepassioneerde zeilliefhebbers die ook buiten onze christelijke zeilkampen om veel op het water te vinden zijn. Velen geven les op zeilscholen, varen bedrijfsuitjes of doen mee aan zeilwedstrijden. Uiteindelijk blijven de zeilkampen in Gaastmeer toch trekken, want zeilen in Friesland blijft het mooiste.
 

Activiteiten

Op onze zeilkampen staat het zeilen centraal, maar we doen ook op de wal allerlei activiteiten: spellen, een dropping, kampvuur en onze befaamde ‘feestjes in de keuken’. Je zult je bij ons dan ook nooit vervelen.
 

Uniek

Een christelijk zeilkamp bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ staat bekend om zijn unieke kampsfeer. De meeste deelnemers komen elk jaar weer terug omdat ze het niet kunnen missen. We waarschuwen dus wel voor een verslavend effect en een ‘afterkamp-kater’!
 

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je meer informatie over één van onze christelijke zeilkampen in het mooie Friesland? Kijk dan snel verder op onze website of neem contact met ons op. We staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.
 

Hopelijk zien we je op het water