Ervaar de christelijke kinderkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren christelijke kinderkampen voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Onze christelijke kinderkampen staan onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

De christelijke kichristelijke kinderkampennderkampen van stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ worden georganiseerd vanuit het gezellige dorpje Gaastmeer in het waterrijke Friesland. Daar mogen wij gebruik maken van de boerderij van Siem Cnossen. Deze boerderij ligt pal aan het water, zodat we in no time op één van de vele meren zitten.

Zeilkampen

Wij organiseren verschillende christelijke kinderkampen. De jongste deelnemers (9 tot 12 jaar) kunnen mee op een christelijk Ketelbinkiekamp. Tijdens dit kinderkamp slaap je in een tent vlakbij de boerderij en krijg je les in een Optimist. Deelnemers tussen de 13 en 15 jaar oud kunnen mee op een christelijk Jeugdkamp en de jongeren tussen de 16 en 22 jaar mogen mee op een christelijk instructiekamp. Tijdens een Jeugd- en Instructiekamp overnacht je in de boerderij en krijg je les in een Valk.
 

Zeilniveau

Wij zijn trots op het zeilniveau op onze christelijke kinderkampen. Onze schippers hebben we zelf opgeleid en zij varen ook veel buiten de kinderkampen om. Velen van hen geven les op zeilscholen, varen zeilwedstrijden of schipperen tijdens bedrijfsuitjes op het water.
 

Activiteiten

Op een christelijk kinderkamp staat het zeilen centraal, maar ook op de wal doen we allerlei activiteiten: spellen, een dropping, kampvuur en natuurlijk onze befaamde ‘feestjes in de keuken’. Je zult versteld staan hoeveel je kunt doen tijdens een kinderkamp. Vervelen is er dus ook zeker niet bij.
 

Uniek

De christelijke kinderkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ staan bekend om hun unieke kampsfeer. Het is niet voor niets dat de meeste deelnemers elk jaar weer terug willen komen, omdat ze de kampen niet willen missen. Wees dus gewaarschuwd voor een verslavend effect en een ‘afterkamp-kater’!
 

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig geworden en zoek je meer informatie over één van onze christelijke kinderkampen? Bekijk dan de rest van onze website, en vind ons op Facebook of instagram. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op. We helpen je graag!

 

Hopelijk tot op het water!