Ervaar christelijke kinderkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren christelijke kinderkampen voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Elk christelijke kinderkamp staat onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

Onze christelijke kinderkampen worden georganiseerd vanuit de boerderij van Siem Cnossen. Deze boerderij staat in het dorpje Gaastmeer, en ligt pal aan het water. Dé ideale uitvalsbasis dus voor een mooie dag op het water.
 

Zeilkampen

Als stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ organiseren wij verschillende christelijke kinderkampen voor drie verschillende leeftijdscategorieën. Voor de kinderen van 9 tot 12 jaar oud hebben wij de christelijke Ketelbinkiekampen. Jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud kunnen mee op één van de Jeugdkampen, terwijl de jeugd tussen de 16 en 22 jaar oud mee kunnen op een christelijk Instructiekamp.
 

Zeilniveau

Al onze christelijke kinderkampen staan bekend om hun hoge zeilniveau, en dat is iets waar we trots op zijn. We hebben al onze schippers zelf opgeleid aan de hand van ons eigen instructieprogramma, dat ontwikkeld is dankzij meer dan 50 jaar aan zeilervaring. Onze schippers zijn echte zeilliefhebbers die ook buiten onze christelijke kinderkampen om veel op het water te vinden zijn. Velen van hen geven les op zeilscholen, doen mee aan zeilwedstrijden, of schipperen op bedrijfsuitjes.
 

Activiteiten

Tijdens een christelijk kinderkamp staat het zeilen centraal. Toch doen we daarnaast nog heel veel andere dingen. We organiseren allerlei leuke spellen, een dropping, ‘feestjes in de keuken’ en nog veel meer. Samen met je medekampgenoten zal je je dus niet snel vervelen.
 

Uniek

Onze christelijke kinderkampen staan bekend om hun unieke kampsfeer. Dat is moeilijk uit te leggen, maar moet je echt ervaren. De gezelligheid, leuke activiteiten en (nieuwe) vrienden dragen zeker bij aan een verslavend effect.
 

Meer informatie

Er valt nog veel meer te vertellen over onze christelijke kinderkampen. Kijk voor meer informatie verder op onze website, en neem bij vragen gerust contact op.
 

Hopelijk zien we je snel bij stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’!