Ervaar de christelijke jongerenkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Stichting Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren christelijke jongerenkampen voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Onze christelijke jongerenkampen staan onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

De christelijke jongerenkampen van stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ worden georganiseerd vanuit de boerderij van Siem Cnossen, in het mooie Gaastmeer. Dit dorpje wordt omringd door de vele meren in Zuidwest Friesland en is daardoor een geliefde plek voor watersporters. De boerderij ligt ook nog eens pal aan het water, ideaal voor een instructie dag of een mooie dagtocht.
 

ZeilkampenContact

Als stichting organiseren wij verschillende christelijke jongerenkampen. Voor de jongste zeilers (9 tot 12 jaar) hebben wij de christelijke Ketelbinkiekampen. Jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud kunnen mee op één van onze christelijke Jeugdkampen, en de jongeren tussen de 16 en 22 jaar oud zijn welkom op een christelijk Instructiekamp.
 

Zeilniveau

Onze chrischristelijke jongerenkampentelijke jongerenkampen staan bekend om hun hoge zeilniveau, en dat is iets waar we trots op zijn! Onze schippers hebben veel zeilervaring, en velen zeilen ook voor zeilscholen, schipperen op bedrijfsuitjes of doen mee met zeilwedstrijden. Tijdens onze instructie maken we gebruik van ons eigen lesprogramma dat ontwikkeld is met meer dan 50 jaar zeilervaring.
 

Uniek

Op een christelijk jongerenkamp staat het zeilen centraal, maar we doen daarnaast nog veel meer leuke dingen. We doen aan sport en spel, houden een kampvuur of dropping, doen aan nachtzeilen en nog veel meer. Uiteraard mogen onze befaamde ‘feestjes in de keuken’ ook niet ontbreken.
 

Activiteiten

De christelijke jongerenkampen bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ staan bekend om hun unieke kampsfeer. De meeste deelnemers komen elk jaar weer terug omdat ze het niet kunnen missen. Houd dus wel rekening met een verslavend effect en een ‘afterkamp-kater’!
 

Meer informatie

Er valt nog veel meer te vertellen over onze christelijke jongerenkampen. Kijk daarom voor meer informatie verder op onze website, facebook, instagram, of neem contact met ons op. We willen al je vragen graag beantwoorden.
 

Hopelijk zien we je op één van onze kampen in Gaastmeer!