Ervaar een christelijk zomerkamp bij Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’


Zeilkampen Gaastmeer

Wij zijn Stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ en wij organiseren een christelijk zomerkamp voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 22 jaar. Dit doen wij op vrijwillige basis en vanuit onze passie voor het zeilen en onze unieke kampsfeer. Elk christelijke zomerkamp staat onder leiding van enthousiaste schippers, kooksters en Ketelbinkieleiders (18 – 30 jaar), die hun liefde voor God en het zeilen met elkaar gemeen hebben.
 

Gaastmeer

Vanuit een boerderij in het Friese dorpje Gaastmeer organiseren wij onze christelijke zomerkampen. Gaastmeer ligt middenin het waterrijke Zuidwest Friesland en is een geliefde plek voor vele zeilers. De boerderij ligt pal aan het water, en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een zeilinstructiedag of een mooie dagtocht.
 

Zeilkampen

christelijk zomerkampStichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ organiseert verschillende christelijke zomerkampen voor drie leeftijdscategorieën. De jongste zeilers (9 tot 12 jaar) kunnen mee op één van de christelijke Ketelbinkiekampen. De Ketelbinkies slapen in een tentenkamp vlakbij de boerderij en krijgen les in een Optimist. Jongeren tussen de 13 en 15 jaar oud kunnen mee op een christelijk Jeugdkamp, en de jeugd van 16 tot 22 jaar is welkom op één van onze christelijke instructiekampen. De deelnemers van de Jeug- en Instructiekampen overnachten op de boerderij en leren het zeilen in een Valk.
 

Zeilniveau

Wij zijn trots op het zeilniveau van onze schippers. Ze hebben een passie voor zeilen, en zijn ook buiten onze christelijke zomerkampen om veel op het water te vinden. Zo geven ze les op zeilscholen, varen ze bedrijfsuitjes of doen ze mee aan zeilwedstrijden.
 

Activiteiten

Op een christelijk zomerkamp van stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’ staat het zeilen centraal, maar ook op de wal doen we allerlei leuke activiteiten: spellen, een dropping, kampvuur, onze befaamde ‘feestjes in de keuken’, en nog véél meer.
 

Uniek

Onze christelijke zomerkampen staan bekend om hun unieke kampsfeer. Het is niet voor niets dat de meeste deelnemers elk jaar weer terug komen. Door het zeilen, de leuke activiteiten, de gezelligheid en de vele (nieuwe) vriendschappen voelt Gaastmeer al snel als je tweede thuis.
 

Meer informatie

Er valt nog veel meer te vertellen over de christelijke zomerkampen van stichting ‘Zeilkampen Gaastmeer’. Op onze website kun je meer informatie vinden, en ook onze Facebook en instagram geven een beeld van onze zeilkampen. Als je nog vragen hebt kun je uiteraard contact met ons opnemen. We zullen je vragen met plezier beantwoorden!
 

Hopelijk tot in Gaastmeer!