Anne Jan Niemeijer


Hee mijn naam is Anne Jan Niemeijer en ik ga al ongeveer 9 jaar op vakantie in Gaastmeer. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Op mijn 12e ging ik voor het eerst op zeilkamp met mijn neefje en was het allemaal nog nieuw. Maar nu na 7 kampen als deelnemer, 5 als ketelleider, 3 als schipper en heel wat weekenden met de schippers en kooksters, voelt het als thuiskomen in Gaastmeer. Het team is een bijzondere club met mensen uit het hele land en divers in beroep of opleiding. We verschillen eigenlijk enorm maar hebben ook veel dingen gemeen. Ons geloof in God, de liefde voor het zeilen en de drive om kinderen en jongvolwassenen een vakantie te geven die ze niet meer zullen vergeten. Afgelopen zomer heb ik door mogen brengen met 101 verschillende mensen van kleine ketels met heimwee tot stoere schippers met sterke verhalen. Het is zo gaaf om na de zomer op sociale media foto’s te zien van deelnemers die elkaar buiten de kampen om ontmoeten, vrienden worden en verslaafd zijn geraakt aan het zeilen. Dan heb ik mijn doel bereikt 🙂 Komende zomer ben ik uiteraard weer in Gaastmeer te vinden en hoop daar samen met de andere schippers kooksters en ketelleiders jullie weer een epic vakantie te bezorgen.

Hopelijk tot ziens in Gaastmeer!